TRÆNING TIL HAGLSKYDEPRØVE (BOOKET)

09jun17:0021:30TRÆNING TIL HAGLSKYDEPRØVE (BOOKET)Pris 850,-

Skydekursus haglskydeprøve skydetræning

Begivenhedsdetaljer

Er du i gang med at tage jagttegn, eller har du allerede bestået den teoretiske prøve men mangler at bestå haglskydeprøven?

Det kræver træning, træning og træning – og omkring 1000-1500 skud på skydebanen, før man som regel føler sig rustet og klar, til at tilmelde sig haglskydeprøven. Det er derfor en god idé at træne med en instruktør på skydebanen i løbet af de måneder, hvor man modtager jagttegnsundervisning eller op til haglskydeprøven, så man bliver fortrolig med håndtering af geværet samt sikker på træf ved skudafgivelse.

Vi starter med en kort introduktion med de generelle flugtskydningsteknikker samt gennemgår de gældende prøveregler til haglskydeprøven. Herefter koncentrerer vi os om, at skyde bagduer, venstre- og højreduer, som er prøveduerne til haglskydeprøven. Vi skyder sammen på et hold, da man selv lærer meget af, at se andre skytter skyde samt blive undervist.

Deltagerantal: 4 personer pr. kursus.

Varighed: 4,5 time

Kr. 850 pr. person

ekskl. lerduer (ca. 100 kr.) som afregnes individuelt efter forbrug. Egne lovlige flugtskydningspatroner kan medbringes eller købes på skydebanen på dagen.

Tilmelding til Julie Hey på tlf. 2990 4696 eller mail: julie@juliehey.dk

Mere

Tid

(Torsdag) 17:00 - 21:30

Placering

Smakkerup Skydebane - Hvidebæk

Smakkerup Huse 6A