JAGTCOACH

Har du tit tænkt på, hvor rart det ville havde været at have haft en skydeinstruktør ved din side på dagens jagt? En jagtcoach som kunne analysere dine skud og din skydeteknik på stedet, og som derved ville hjælpe dig med at undgå anskydninger og ’dårlige’ skud, men derimod optimere din skudstatistik, præcision og hurtighed ved skudafgivelse.

Som aktiv jæger og erfaren skydeinstruktør har Julie Hey ledsaget og støttet både helt nye samt meget erfarne jægere på mindre drivjagter og store godsjagter.

Også som ny jæger kan det nemt resultere i nervøsitet og usikkerhed at skulle deltage i sin første jagt. Det kan være svært at kende de mange uskrevne jagtetiske regler og traditioner, eller vide hvorledes man gebærder sig eller færdes under selve jagten. Her har det også vist sig at være rart for ny-jægeren at have Julie med, som en god og hjælpende jagtkammerat, blandt de til tider mere garvede og bedrevidende.

Jagtcoaching kan arrangeres individuelt eller fælles for et samlet jagtselskab. En værdsat opmærksomhed og god gestus at give sine gæster eller jagtkammerater.

Alle bookinger skal ske personligt til
Julie Hey på tlf.

29 90 46 96

1 dags privat jagtcoaching ekskl. kørsel

fra Kr. 5000

Jeg havde aldrig løsnet 2. skuddet, men med Julie ved min side, blev jeg dobbelt doublé-skytte på en dag.

Lone

En kvindelig jagtcoach, som Julie Hey, lærer fra sig og forklarer tingene på en helt anden måde end vi mænd gør. Nu forstår jeg meget bedre mine skud.

Andreas

FEDT! Jeg pillede den sku’ ned.

Stine

Skytte til en meget høj fasanhøne

Julie Hey
Gevær i blade med fasaner