MADKURSUS 1

KAN DET SKYDES
– SKAL DET NYDES

(FOREDRAG MED UNDERVISNING – HANDS OFF)

I Danmark nedlægges der over 2.000.000 stykker vildt, og det ville være rart, at der blev spist bare en lille smule op. Der skal derfor spises meget mere vildt i de danske køkkener. Vildt er sundt, fedtfattigt og meget velsmagende, men ofte mangler folk inspiration til at få brugt vildtet især i hverdagen.

For det er en myte; at vildt skal gemmes i fryseren og kun serveres for gæster! NEJ, det skal spises nu og her, til hverdag, fest og serveres for hver en gæst.

Ofte siger folk, at de mangler generel inspiration, når de laver vildt. Tit bliver kødet meget tørt, og hvor fedt er det at være gæst hos en jæger og få serveret glemt, gemt og tilmed tørt vildt?

Få inspiration til nem mad med vildt og få vilde opskrifter og fif med hjem fra Julie Heys VILDE køkken.

Julie Hey viser levende, hvor nemt det er at få brugt alt det vildt, som nedlægges i jagtsæsonen med fokus på hverdagsmad med fasaner og gråænder.

Få gode tips, mange idéer og inspirerende nemme opskrifter til at få tømt fryseren for vildt, inden den nye jagtsæson starter. Der serveres smagsprøver undervejs inkl. et glas vin, øl eller vand.

TID: 3 timer inkl. pause

Kr. 450 pr. person ved min. 10 personer